Skribent

Emma

10 september 2013 | 14:01

John Leguizamo investerar i låtsasfetma

John Leguizamo ska med en fatsuit ha lyckats övertyga skeptiska investerare om att han är rätt man för att porträttera den colombianske knarkkungen Pablo Escobar i en biografifilm om hans liv.

Konkurrensen om rollen har varit hård, rapporterar The Hollywood News, men allt tyder nu på att Leguizamo ("Carlito's Way", "Summer Of Sam") tagit den.

Men det var inte skådespelarens colombianska anor som till slut tippade vågskålen åt Leguizamos håll. När Leguizamo kom till en provfilmning iklädd fatsuit och proteser som han själv inhandlat för 15 000 dollar övertygades investerarna av likheten mellan Leguizamo och Escobar. Skådespelaren har dessutom lagt upp videor (här och här) när han sminkas inför provfilmningen.

Inspelningen förväntas börja i Colombia i januari, och filmen har en budget på 25 miljoner dollar, skriver The Guardian.

Ytterligare en film om Pablo Escobar är under produktion och väntas komma under 2014. I den romantiska thrillern "Paradise Lost" spelar Benicio Del Toro ("21 Gram", "Che - Argentinaren") knarkkungen.

| 10 september 2013 14:01 |