Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 mars 2019 | 08:45

John David Washington till Nolans nya storfilm

Uppdaterat: Även Robert Pattinson har fått en hemlig roll i Christopher Nolans nästa blockbuster.
Christopher Nolan är igång med att rollsätta sin kommande storfilm. En av de första rollerna har gått till John David Washington, som slog igenom förra året i Spike Lees drama "BlacKkKlansman".

Washington har gått i samma fotspår som sin något mer kända pappa Denzel, och började skådespela på allvar i HBO-serien "Ballers". Närmast syns han på bio i en roll i "The Old Man & The Gun".
 
Collider kontrar med ett eget scoop, om att Robert Pattinson har fått en roll i filmen. Pattinson har fortfarande en stark fanskara efter "Twilight"-filmerna, men har också imponerat stort i arthouse-världen med filmer som "Good Time" och "High Life".
 
Variety berättar idag också att Elizabeth Debicki är ombord. Hon har synts på sistone i "The Cloverfield Paradox" och "Widows".

Deras roller är än så länge hemliga och vi vet lika lite om filmens handling. Variety beskriver den än så länge som "en enorm och innovativ action-blockbuster". Filmen har tidigare kallats för en romantisk thriller, och kan enligt ryktet gå i samma ton som Hitchcocks klassiker "I sista minuten" och Nolans egna "Inception".

Manuset är färdigt och filmen ska börja spelas in inom kort, för att bli klar för biopremiär 17 juli 2020.
| 20 mars 2019 08:45 |