Film

Skribent

Jonatan Blomberg

2 september 2021 | 22:30

John Cena-komedin "Vacation Friends" är redan klar för en uppföljare

Den nya filmen "Vacation Friends" har blivit Hulus mest tittade originalfilm någonsin, sedan premiären förra helgen.
Deadline rapporterar att "Vacation Friends", som här i Sverige släpptes direkt på Disney+, har blivit en tittärmässig succé för Hulu i USA - och att en uppföljare redan har fått grön ljus.
 
Handlingen i den första filmen följer två par som träffar varandra på semestern i Mexico, där det fria "ta vara på livet"-paret spelade av John Cena och Meredith Hagner inte riktigt fattade vinken när semestern tog slut. Istället bjöd de in sig själva till det lugna och försiktiga andra parets bröllop, vilket slutar minst sagt speciellt. 
 
Uppföljaren kommer att heta "Honeymoon Friends" och kommer återförena huvudkaraktärerna från den första filmen tillsammans med manusförfattaren och regissören Clay Tarver (som även låg bakom den första filmen). Om den tas emot lika väl, är det väl bara att invänta "Divorce Friends" och "Rebound Friends" vartefter!
 

Läs också: Disney+ presenterar höstens alla höjdpunkter

 
"Vacation Friends" har inte imponerat riktigt lika mycket på världens alla filmkritiker, men fick faktiskt ett klart godkänt betyg här hos MovieZine. Har du hunnit ge filmen en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 2 september 2021 22:30 |