Serie

Skribent

MovieZine

21 februari 2020 | 14:00

Johan Rheborg spelar mot Fares Fares i "Partisan"

I höst är det premiär för Fares Fares och Amir Chamdins Viaplay-original "Partisan", Fares första svenska dramaserie sedan hans internationella genombrott.
Nu avslöjar Viaplay att Johan Rheborg spelar en av huvudrollerna. Det blir hans första roll i en svensk crime- och thrillerserie.

- Jag lockades av den annorlunda intrigen och möjligheten att få göra en ny typ av roll. Jag tycker det är viktigt att jag utmanar mig själv så att jag blir bättre och skaffar mig ännu fler nyanser som skådespelare. Den här inspelningen innehöll också en hel del fysiska inslag som var nya för mig. Det krävde en del nya kunskaper, säger Johan Rheborg i ett pressmeddelande.

"Partisan" utspelar sig i det idylliska jordbrukssamhället Jordnära, en gated community med en tillsynes perfekt yta där vi får följa Fares Fares i rollen som Johnny.

Dessutom syns Anna Björk ("Störst av allt") och Sofia Karemyr ("Älska mig"), samt guldbaggebelönade Emelie Garbers ("Aniara"), i tre bärande roller. Serien får premiär på Viaplay i höst.
| 21 februari 2020 14:00 |