Film

Skribent

Mats Karlsson

20 februari 2018 | 20:00

Jessica Chastain till huvudrollen i ”Det: Kapitel 2”

Skådespelerskan är i förhandlingar om att spela vuxna Beverly Marsh i uppföljaren.
Filmversionen av "Det" blev minst sagt en riktig knallsuccé för studion New Line Cinema/Warner Bros och att andra kapitlet skulle komma var givet. Något som många hade hoppats på var att Jessica Chastain skulle spela vuxna Beverly Marsh och nu ser det ut att bli så.
 
Variety rapporterar nu att regissörens (Andres Muschietti) önskan om att ha Jessica Chastain i den rollen är på väg att slå in. Förhandlingarna har påbörjats och uppstår inga problem längs vägen lär vi få se Chastain i "Det: Kapitel 2". Uppföljaren kommer att ta vid när barnen återvänder till staden i vuxen ålder och stöter återigen på Pennywise (Bill Skarsgård). I september förra året sa Muschietti så här om nästa skräckdel.
 
- Jag ville verkligen fokusera på barnens emotionella resa. Att få kliva in en annan dimension - den andra sidan - är något vi kan introducera i nästa del, säger Muschietti.
 
Att Muschietti och många fans ville ha Jessica Chastain som vuxna Beverly nådde även skådespelerskan som replikerade på följande sätt:
 
- De (Barbara och Andres Muschietti) är som min familj. Allt som de gör vill jag vara en del av, så jag hoppas att vi förverkliga det.
 
"Det:Kapitel 2" får biopremiär 6 september 2019.
 
Vem är inte pepp på det andra skräckkapitlet?
| 20 februari 2018 20:00 |