Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 mars 2018 | 07:30

Jessica Alba är klar för huvudroll i "Bad Boys"-spinoffen hos NBC

Gabrielle Union och Jessica Alba är klara som LAPD-partners i NBC:s tv-seriespinoff av "Bad Boys 2"
Jessica Alba har knipit den andra huvudrollen i den kommande "Bad Boys"-spinoffen hos NBC, rapporterade Variety under natten.
 
Hon kommer att spela Nancy McKenna, en karaktär som spenderat större delen av 2000-talet som militärpolis i Irak och Afghanistan. I den ännu namnlösa "Bad Boys"-spinoffen, ansluter hon däremot till LAPD som Syd Burnetts (Gabrielle Union - som spelade Syd i "Bad Boys 2") partner.
 
 
Jessica Alba har under de senaste åren framförallt sysslat med långfilmer, men hon slog först igenom i actionserien "Dark Angel" - som rullade på tv mellan 2000-2002. Alba och Union kommer tillsammans med Jerry Bruckheimer att vara exekutiva producenter för den nya tv-serien, med "The Blacklist"-manusförfattarna Brandon Sonnier och Brandon Margolis i kontroll över manuset.
 
I sommar spelas även långfilmen "Bad Boys for Life" med Will Smith och Martin Lawrence in - och med lite tur kan de kanske spela in några extra scener som dyker upp i spinoffserien också. Med tanke på att Gabrielle Union spelade Lawrences syster och Smiths kärleksintresse i den senaste "Bad Boys"-filmen från 2003.
 
Kommer du att ge NBC:s "Bad Boys"-spinoff en chans i höst? Kommentera gärna nedan!
| 3 mars 2018 07:30 |