Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 februari 2019 | 10:35

”Jay and Silent Bob Reboot” spelas in i vår

Kevin Smith återvänder till sina kära antihjältar.
Två år efter att han först började skriva på en uppföljare, är Kevin Smith redo att börja inspelningen. Ett inlägg på Twitter avslöjar att ”Jay and Silent Bob Reboot” kommer att börja spelas in måndagen den 25 februari.
 
 
Regissören Kevin Smith, som drabbades av en otäck hjärtattack förra året, firar med att återvända till sitt älskade Askewniverse med polaren Jason Mewes. I en intervju berättade han nyligen att den nya filmen blir ännu mer meta än "Stjärnor utan hjärnor" från 2001:

- Förra februari lurade jag döden. Och på årsdagen, för att fira livet, ska min bästa vän och jag rulla igång kameran på en uppföljare/remake/reboot på filmen vi gjorde för snart 20 år sedan!

- I ”Jay and Silent Bob Strike Back” upptäckte våra hjältar att Hollywood skulle göra film om den, så de reste dit för att stoppa den. Men jag har lärt mig så mycket sen dess och växt som filmskapare. Publiken kan vänta sig något helt annorlunda. I ”Jay and Silent Bob Reboot” får våra hjältar veta att Hollywood ska göra en reboot på den gamla filmen, så de reser dit för att stoppa den igen.
 
 
Ser ni fram emot Jay och Silent Bobs återkomst?
| 17 februari 2019 10:35 |