Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

21 april 2017 | 20:00

Jason Statham och Dwayne Johnson kan få egen "Fast & Furious"-spinoff

Den långlivade filmserien kanske inte är slut trots allt...
Vi rapporterade häromdagen om att slutet för den sanslöst framgångsrika "Fast & Furious"-serien är i sikte, med "enbart" två filmer kvar att se fram emot efter bioaktuella "Fast & Furious 8". Rykten om en schism mellan de båda roidade flintis-biffarna Dwayne Johnson och Vin Diesel har rörts upp till ytan, och de två har heller knappt några scener tillsammans i den senaste filmen.
 
Nu verkar det emellertid som att Universal har kommit på en ny plan. Deadline rapporterar nämligen att produktionsbolaget planerar att ge karaktärerna Hobbs och Shaw en egen spinoff-film. Shaw är som bekant Jason Stathams skurkaktige karaktär som debuterade i "Fast & Furious 6". På detta snillrika sätt kan man hålla liv i serien, men samtidigt hålla Diesel och Johnson åtskilda. Chris Morgan, som skrivit alla filmer i serien sedan "Tokyo Drift", är enligt samma källa satt att skriva manus även till den här spinoffen.
 
TMZ rapporterade dock för några dagar sedan att både Diesel och Johnson är "till tusen procent" involverade i "Fast 9", så vem vet hur det egentligen ligger till.
 
"Fast & Furious 8" har i skrivande stund spelat in nästan 700 miljoner dollar.
 
| 21 april 2017 20:00 |