Film

Skribent

Alexander Dunerfors

20 april 2017 | 15:00

"Fast & Furious”-filmerna nära gå i mål

"Vi har tänkt ut slutet på filmserien."
Filmerna i actionserien "Fast & Furious" blir större och mer framgångsrika för varje ny del. Men, som jag skrev i min recension av bioaktuella "Fast & Furious 8", börjar nu heist-temat och de galna stuntsen gå på tomgång. De kunde lätt köra några varv till och tjäna in snabba pengar, men filmernas producent Neal Moritz bekräftar i en ny intervju att film nummer 10 blir den sista.

Moritz säger till Collider att "planen är att göra två filmer till". Nu gäller bara att hitta tillräckligt vassa idéer för nästa del:

- Vår plan är att köra igång så snabbt vi kan, så länge vi har en bra historia och är redo. Ärligt talat har vi rätt stora teman och saker vi diskuterar, vi vet bara inte exakt än vart vi ska. Vi har liksom tänkt ut slutet på denna franchise, men vi vet inte vad som händer däremellan.

"Fast 9" är redan spikad för biopremiär i april 2019. "Fast 10" är tänkt att avsluta filmserien våren 2021. Tidigare i veckan skrev vi om att Vin Diesel och Dwayne Johnson sannolikt återkommer i nästa uppföljare.
| 20 april 2017 15:00 |