Film

Skribent

Mats Karlsson

16 februari 2013 | 11:01

Jason Momoa blir Drax i "Guardians of the Galaxy"

Är i förhandlingar om att axla rollen som Drax the Destroyer i Marvelfilmen.

Jason Momoa har haft det motigt på filmfronten den senaste tiden, med floppar som "Conan the Barbarian" och "Bullet to the Head". Men allt kan ändras väldigt fort om han hittar rätt filmprojekt och rollen som Drax the Destroyer i "Guardians of the Galaxy" kan definitivt vara ett steg i rätt riktning.

Drax the Destroyer är superhjälte som har förmågan att flyga, har superstyrka och kan kasta energiladdningar från sina händer. Drax har också en förmåga att titt som tätt hamna i strider med ingen mindre än Thanos.

Momoa åkte nyligen till London för att provspela som Drax the Destroyer, där han fick kämpa mot Isiah Mustafa, Dave Bautista, and Brian Patrick. Enligt Latino Review gick han segrande ur striden och har blivit erbjuden rollen, men Hollywood Reporter kontrar och säger att Momoa har enbart provspelat och att inga förhandlingar har inletts. Det åerstår att se vilket media som har rätt.

Men det vi med säkerhet vet är att James Gunn regisserar och att Chris Pratt spelar Star-Lord. Filmen får biopremiär 1 augusti 2014.

| 16 februari 2013 11:01 |