Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

20 januari 2016 | 10:00

Jared Letos Joker är alla metodskådisars våta dröm

"Ni kommer att tas med på en resa med Jared som jag inte vet om alla är redo för."
Idag debuterade den andra trailern för David Ayers "Suicide Squad", och under en intervju med USA Today berättade regissören lite mer om filmens stora stjärna; Jared Letos Joker.

Han sa:

- Folk kommer att inse att den här versionen av karaktären står för en kontinuitet med historien, vi hedrar vad Jokern ska representera och vem han är som karaktär. Han är den mest kända skurken någonsin så vi måste vara trogna mot vad han är, men samtidigt pusha honom in i nästa värld, nästa tid, nästa fas.

Han fortsatte med att berätta om Letos numera ökända dedikation för rollen som den galne mördarclownen:

- Jag älskar att hjälpa skådisar med att hitta metoden som funkar bäst för dem. Det är som att sy upp en kostym. En storlek passar inte alla. Men det blev verkligen ett event när han dök upp på inspelningarna. Det var nästan lite pompa och ståt runt honom, vilket gick in i karaktären och påverkade hur mäktig han känns i filmen.

"Batman v Superman: Dawn of Justice"-regissören Zack Snyder fyllde i:

- Den hängivenheten han har för rollen skiner verkligen igenom på ett sätt där du inte riktigt är van vid att se skådisar gå hela vägen på det sättet, i varje ögonblick och varje andetag. Ni kommer tas med på en resa med Jared som jag inte vet om alla är redo för, men jag tror att det kommer vara fantastiskt.

Här är den senaste trailern för "Suicide Squad":


Filmen får premiär den 5:e augusti.
| 20 januari 2016 10:00 |