Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 oktober 2017 | 09:05

Jared Leto har ännu inte sett ”Suicide Squad”

Skådespelaren berättar varför han undviker sina egna filmer.
Jared Leto har bjudit oss på många minnesvärda roller genom åren. Han tenderar att gå all-in med sitt metodskådespeleri, vilket lett till bland annat en Oscarsvinnande prestation i ”Dallas Buyers Club” och en skruvad serietidningsskurk i ”Suicide Squad”.

Själv bryr han sig inte om att kolla in sina egna filmer. Leto erkänner för Syfy Wire att han ännu inte sett hela ”Suicide Squad”, och har inga planer på det:

- Så snart man tittar, så blir det subjektivt. När man ser sina egna filmer blir man självmedveten. Antingen gillar man vad man gjorde och är benägen att upprepa det, eller så gillar man det inte och kan bli generad. Jag vet inte om jag har något att vinna på det. Men jag läser manusen så jag vet ju vad som händer.

Det finns undantag, medger Leto, som bland annat sett ”Requiem for a Dream” (2000). Han planerar också att någon gång se ”Blade Runner 2049”.

Leto är aktuell som Niander Wallace i ”Blade Runner 2049”, regisserad av Denis Villeneuve. Han väntas också upprepa rollen som Jokern, en av ljuspunkterna i den annars sågade DC-soppan ”Suicide Squad” från 2016.
 

Se också: Så här kunde Jokern ha sett ut i "Suicide Squad"

| 3 oktober 2017 09:05 |