Serie

Skribent

Alexander Svensson

14 april 2024 | 13:30

James Gunn har börjat spela in "Peacemaker" - samtidigt som "Superman"

Alla "Peacemaker"-fans kan dansa av glädje - inspelningen av nya säsongen är igång!
Inspelningen för andra säsongen av “Peacemaker” har äntligen dragit igång! Serien, som är skapad av James Gunn och följer titelkaraktären och antihjälten Peacemaker sände sin första säsong 2022, och har sedan dess stått på paus medan DC stuvat om i ledningsgruppen och James Gunn gjorde sin sista Marvelfilm, förra årets “Guardians of the Galaxy Vol. 3”.
 
Gunn har nu via Instagram tillkännagett att inspelningen av den nya säsongen dragit igång. Han har själv skrivit hela säsongen, och kommer regissera ett par av avsnitten, parallellt med inspelningen av “Superman”, som befinner sig mitt i inspelningen. Att jonglera både en enorm superhjälteblockbuster och den andra säsongen av hyllad tv-serie är inget enkelt jobb, men om någon kan göra det så är det kanske just James Gunn.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av James Gunn (@jamesgunn)

 
Helt ensam är Gunn dock inte. Han kommer att dela regibördan för “Peacemaker” med tre andra regissörer. Vilka det är har han dock inte sagt. På skådespelarfronten återvänder såklart John Cena i titelrollen, och vi kan också förvänta oss att få se Jennifer Holland, Danielle Brooks och Freddie Stroma återvända till sina roller.
 
När vi får se den andra säsongen av “Peacemaker” är än så länge höljt i dunkel, men John Cena sade tidigare på The Pat McAfee Show att inspelningen skulle pågå ända fram till jul, så vi ska nog inte räkna med att få se resultatet av James Gunns hårda arbete förrän nästa år. Men redan nu kan det vara dags att börja öva på Peacemaker-dansen:
 
| 14 april 2024 13:30 |