Film

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

11 februari 2015 | 08:00

Jakten på en yngre Spider-Man har börjat

Här är skådespelarna på Sony och Marvels önskelista.
Ytterligare en handfull nyheter om Spider-Man har dykt upp sedan igår. 

Sony/Marvels gemensamma hantering av Spider-Mans framtid innebär bland annat att sätta honom tillbaka i skolbänken. Variety skriver att de kommande filmerna ska utforska hans obekväma relationer till andra klasskamrater, något som både Sam Raimis och Marc Webbs filmer tidigare snuddat vid.

Det är dock ännu inte bestämt om den nye Spider-Mans alter ego ska vara Peter Parker (boring!) eller någon annan - vi hoppas såklart att Marvel vågar ta en risk med mörkhyade Miles Morales.

Vidare är det bekräftat att Spider-Mans första framträdande i en Marvel-film sker i "Captain America: Civil War". Inspelningen börjar redan i vår, så det börjar bli bråttom med castingen. 

Och skådespelarna? Enligt Hollywood Reporter söker man efter "betydligt yngre" förmågor än 31-årige Andrew Garfield - som, som vi redan misstänkte, inte får förnyat förtroende. Två namn figurerar i rykteskarusellen så här långt. Det är Dylan O'Brien, känd från "The Maze Runner", och Logan Lerman som vi sett i "Percy Jackson"-filmerna och "Fury". 

Lerman var påtalad för rollen redan för några år sen, innan den senaste rebooten "The Amazing Spider-Man". Under hans Sverigebesök i höstas pratade vi om han skulle vilja spela superhjälte:

- Jag är inte emot det. Allt handlar om det är en bra filmskapare som gör det, sa Logan Lerman.

Men innan studion bestämmer sig för en skådis, och vilken riktning som Spider-Mans framtid ska ta, vill man hitta en regissör för filmen. Marvels "Spider-Man" släpps den 28 juli 2017.
| 11 februari 2015 08:00 |