Film

Skribent

Veronica Wiklöf

26 maj 2021 | 14:00

"Jackass 4" blir den sista för Johnny Knoxville

Efter en paus på över 10 år kommer stunt-franchisen "Jackass 4" med en fjärde film. Filmen blir den sista för Johnny Knoxville som var med och grundade "Jackass" i början av 2000-talet.
Efter en paus på över tio år kommer stunt-franchisen "Jackass" tillbaka till hösten med en fjärde, och sista, film, rapporterar Cinemablend. Johnny Knoxville var med och skapade serien för över 20 år sedan och nu är han alltså tillbaka som medskapare och stuntman - och filmen är fullproppad med helt nya pranks. 
 
Det var i början av 2000-talet som MTV visade killarna i "Jackass" plåga sig själva och varandra i olika stunts och pranks. 2010 kom den första filmen ut, nu förklarar Knoxville för GQ varför den här blir den sista filmen i serien för honom.
 
‒ Man har bara så många chanser innan något hemskt händer. Jag känner att jag har haft extrem tur i att kunna ta de chanser jag tagit och fortfarande kunna gå.
 
Han medger att han var med och skapade stuntsen och att han visste vad han gav sig in på. Men lägger till att han inte reflekterade över vad arbetet skulle innebära vid högre ålder.
 
Large a8bebb41ad62af5133eae6526c70ca0a knoxville
 
Knoxville fyllde 50 tidigare i år och menar även att åldern börjar ta ut sin rätt. Han märkte att karriären började dala när han drabbades av fyra hjärnskakningar under 2018 års inspelning av "Action Point". Några andra skador han dragit på sig är bland annat krossade anklar och brutna ben. Under åren har Jackass-grabbarna utsatt sig för piercade skinkor, elektriska stötar i diverse kroppsdelar och inte att förglömma de kanske circa hundratals pungsparkar. 
 
Steve-O är också tillbaka och har uttalat sig mystiskt om den kommande filmen. Han har sagt att han var tvungen att få en spruta in i ryggraden för att bedöva honom efter ett stunt.
 
Filmen har precis avslutat inspelningen och i den kommer vi även bland annat se Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius och Dave England. "Jackass 4" förväntas komma ut kring oktober i år.
| 26 maj 2021 14:00 |