Film

Skribent

EvaEpic

25 april 2012 | 19:01

Jack White gör musiken till "The Lone Ranger"

Efter mindre musikstycken i andra filmer har Jack White nu fått uppdraget att skriva och framföra sin musik i den kommande filmen "The Lone Ranger".

Filmen kommer visserligen inte ut förrän i maj nästa år, men nu kan vi i alla fall föreställa oss hur bakgrundsmusiken kommer att låta.Walt Disney Studios meddelade idag att Jack White (från The White Stripes) kommer att skriva, producera och framföra musiken till filmen.

- Det kommer att bli lite rock'n'roll och jag kan inte vänta på att få höra Whites version av "William Tell Overture", sa Jerry Bruckheimer till E! Online på CinemaCon.

"The Lone Ranger" kommer att bli Whites första långfilm. Han har tidigare gjort kortare musikstycken till "Åter till Cold Mountain" och skrev och framförde "Another Way To Die" tillsammans med Alicia Keys för James Bond-rullen "Quantum of Solace".

Bruckheimer avslöjade även en del små detaljer kring den kommande filmen.

- Vi har den klassiska stora vita hatten till "The Lone Ranger", men han kommer inte att ha en blå kostym på sig. Han kommer dock bära en svart mask och han har silverammunition, självklart har han även sin häst Silver. Allt annat är lite annorlunda.

| 25 april 2012 19:01 |