Film

Skribent

Alexander Kardelo

2 mars 2023 | 20:30

Han tar över rollen som Hellboy i nästa film

Skådespelaren Jack Kesy har tidigare synts i actionfilmer som ”Deadpool 2” och ”Without Remorse”.
Först var det Ron Perlman, sedan David Harbour. Nu går karaktären Hellboy, likt James Bond eller Håkan Bråkan, i arv till nästa generation. I den kommande filmen ska Jack Kesy spela den röde djävulen.
 
Vem f*n är då Jack Kesy? Jag blev tvungen att ta IMDb till min hjälp, men kan notera att han medverkat i flera mer eller mindre kända actionfilmer som kräver arga män med muskler. På meritlistan finns bland annat krigsfilmer som ”12 Strong” och ”The Outpost”, ”Death Wish” med Bruce Willis, Clancy-rullen ”Without Remorse” och inte minst ”Deadpool 2”.
 
Han medverkade också i ”Baywatch”-filmen och är kanske mest känd för ”The Strain”-tittare efter att ha medverkat som vampyr i 29 avsnitt av serien.
 
 
Ett litet nedköp för producenterna, kan man tycka, men vi får vänta och se vad han gör med rollen. Klart är iallafall att filmskaparna siktar på en reboot med en yngre Hellboy - den här gången ska filmen utspela sig under 1950-talet i Appalacherna, skriver Deadline.
 
”Hellboy: The Crooked Man” regisseras av Brian Taylor (”Crank”). Manus skrivs av Chris Golden i samarbete med serietidningens skapare, Mike Mignola.
| 2 mars 2023 20:30 |