Film

Skribent

Erik Dalström

21 maj 2014 | 19:01

J.K. Simmons om "Terminator: Genesis"

Skådespelaren berättar för MovieZine om sin roll i det femte filmförsöket för Terminator.

Han har spelat otaligt många roller, allt ifrån Vernon Schillinger i TV-serien "Oz" till J. Jonah Jameson i Sam Raimis "Spider-Man". Jag pratar givetvis om vår älskade J.K. Simmons.

MovieZine träffade honom i Cannes i samband med premiären för filmen "Whiplash". Det har pratats om en roll i kommande "Terminator: Genesis" och vi passade givetvis på att fråga honom om det.

- Jag fick manuset ganska nyligen och börjar faktiskt filma inom en vecka, medan de andra redan har filmat ett tag i New Orleans. När idén först kom till mig var jag skeptisk. Min roll är ganska liten, men de fortsatte säga att karaktären kommer att växa och bli mycket större i uppföljarna.

Efter att han läst igenom manuset så var han inte lika skeptisk längre.

- Jag läste manuset och tyckte det var väldigt smart och intressant. Även casten är fantastisk. Arnold kommer att vara underbar i den. Jai Courtney, Jason Clarke, Emilia Clarke tillsammans med Arnold kommer lyfta filmen. Jag kommer spela en ny karaktär i den världen och det är en upplevelse som jag ser fram emot.

Simmons gör en fantastisk rollprestation i filmen "Whiplash" som ni absolut inte får missa. Filmen får premiär under hösten/vintern och i samband med det kommer en längre intervju att publiceras med både J.K. Simmons och filmens regissör Damien Chazelle.

| 21 maj 2014 19:01 |