Film

Skribent

Erika Jarhed

3 mars 2023 | 14:30

Isabela Merced ansluter till nya "Alien: Romulus"

Det har rapporterats att skådespelaren Isabela Merced kommer att vara med i den nya "Alien"-filmen, med skräckfantasten Fede Álvarez, som just nu spelas in.
Stjärnskottet Isabela Merced har haft fullt upp de senaste åren då hon har medverkat i bland annat "Dora and the Lost City" (2019) och Netflix "Let it Snow" (2019). Hon ska även spela en roll i kommande "Madame Web". Nu ansluter Merced till den nya "Alien"-filmen, med namnet "Alien: Romulus", rapporterar Deadline
 
Det är skräckregissören Fede Álvarez, som tidigare har gjort filmer som "Evil Dead" (2013), "Don't Breathe" (2016) och "The Girl in the Spider's Web" (2018), som ska försöka få nytt liv i den gamla filmserien "Alien". Den allra första filmen hade premiär 1979.
 
Det är inte många detaljer som har släppts kring vad "Alien: Romulus" kommer att handla om, mer än att den våldsamma varelsen Xenomorphs, som har varit med i tidigare "Alien"-filmerna, kommer att stå i centrum. Vi kommer även att få se skådespelaren Cailee Spaeny ("Mare of Easttown") i en roll. Inspelningen ska ha börjat nu i februari 2023.
 
Om detta blir ännu en flopp för filmserien, då "Alien: Covenant" från 2017 sågades rejält, får vi se. Det bådar i alla fall gott med Álvarez bakom rodret - eller vad tror ni?
 
Filmen förväntas att släppas någon gång under 2024.
| 3 mars 2023 14:30 |