Film

Skribent

Alexander Dunerfors

31 mars 2016 | 20:45

Inte bara nya mutanter i ”X-Men”-spinoffen ”New Mutants”

En del kända ansikten kan komma att dyka upp i superhjältefilmen.
X-Men-världen växer så det knakar. ”Deadpool” gör stor succé världen över, ”Gambit” är på väg (om än ständigt försenad) och ett par nya tv-serier planeras.

Här är en ny X-Men-spinoff som det varit relativt tyst om: ”New Mutants” går framåt hos 20th Century Fox, och manuset börjar ta form. 

Den senaste uppdateringen kommer från filmens producent Simon Kinberg, som säger att det unga nya teamet kan ha plats åt några karaktärer som vi redan har sett.

- Traditionellt sett har New Mutants haft crossover med några karaktärer som vi sett i ”X-Men”-filmerna. Jag skulle säga att det är troligt att man kommer få se några bekanta ansikten.

Vilka det kan vara? Vi kan bara spekulera för vi får inga klara besked från producenten. På frågan vilka mutanter som kan dyka upp i ”New Mutants” svarar han:

- Det finns en lång lista med namn, och en del av namnen på listan känner jag inte ens till. Så djupt går det.Filmen regisseras av Josh Boone, som står bakom ”Förr eller senare exploderar jag”. Tanken är att ”New Mutants” ska rikta sig mot en yngre biopublik:

- Den har mer av en young-adult-vibe, säger Kinberg och tillägger:

- Det blir en cool film, på många sätt så som ”Deadpool” stack ut från de övriga ”X-Men”-filmerna… ”New Mutants” är kanske inte lika annorlunda som ”Deadpool”, men den får definitivt en egen och unik ton.

Just nu är det inte klart när ”New Mutants” står klar för biopremiär. Några gamla (och nya) mutanter möter vi redan den 27 maj, då ”X-Men: Apocalypse” gör intåg på vita duken.

Vilka mutanter hoppas ni få se i ”New Mutants”?
| 31 mars 2016 20:45 |