Film

Skribent

Thomas Linnaeus

1 augusti 2022 | 12:00

Inspelningsstart för uppföljaren till “Godzilla vs Kong”

Filmhistoriens kändaste reptil och apa i monsterproportioner kommer att mötas igen, och den kommande uppföljaren har fått arbetstiteln “Origins”.
Monsterverse, som är alla nya filmer om King Kong, Godzilla och alla deras monstervänner, kommer att utökas med kommande “Godzilla vs. Kong 2” - där bestarna möts ännu en gång. Nu rapporterar Movieweb att filmens inspelning har påbörjats i Australien och att projektet går under arbetstiteln “Origins”.
 
I uppföljaren till “Godzilla vs. Kong” är Adam Wingard tillbaka på registolen och i huvudrollen ser vi “Downton Abbey”-skådespelaren Dan Stevens. Inte mycket mer är känt om produktionen, men den australienska nyhetskanalen 7News Brisbane har lyckats filma från inspelningsplatsen.
 

I klippet ser vi folk springa från en strand och att döma utifrån arbetstiteln - “Origins” - kanske vi återigen får se bestarna bestiga jorden för allra första gången. Arbetstitlar är dock ofta valda för att nyfikna människor ska hålla sig borta från produktionen. Under arbetet med Star Wars-filmen “Jedins återkomst” gick filmen under titeln “Blue Harvest” exempelvis.

Kommer filmen kallas “Godzilla vs. Kong: Origins”, eller tror du på någon annan titel?
| 1 augusti 2022 12:00 |