Film

Skribent

Alexander Dunerfors

1 juni 2014 | 11:01

Inspelningsstart för komediserien "Losers"

Nu börjar inspelningen av Sveriges roligaste sitcompilot med killarna från "Studentfesten".

Idag 1:a juni börjar inspelningen av "Losers" (inte att förväxla med den bioaktuella filmen med samma namn). Det är gänget från filmen "Studentfesten" som samlats på nytt för att skapa "Sveriges roligaste sitcompilot", enligt producent Gabriel Niklasson:

- Jag är inte säker på om vi kommer försöka vara smarta, inte heller på om vi kommer lyckas sända någon form av budskap, men jag är helt säker på att vi kommer försöka vara skamligt underhållande och göra allt för att skapa en modern skrattfest i sitcomformat.

"Losers" handlar om ett gäng som driver puben Jungfrukällan på baksidan av Dramaten och därigenom både frivilligt och ofrivilligt påverkar det dagliga livet på Sveriges nationalscen. Inget är heligt, allt går i hundraåttio och det finns inga vinnare - bara Losers.

Under inspelningen och genom hela postproduktionen kommer det också att produceras ett antal behind the scenes-filmer för MovieZine.se.

- Tanken är att inspirera framför allt ungdomar till att göra egen film och tv genom att visa på hur det faktiskt går till.

- Vi kommer visa hur man skriver ett manus, hur man gör ett inspelningsschema, hur logistiken fungerar kring en inspelning, hur det funkar med auditions, hur man spelar in en scen, hur man klipper och ljudlägger, hur man väljer teknik mm och blanda det med intervjuer med skådespelarna, teamet och regissören, säger Gabriel Niklasson.

I rollerna finns Anastasios Soulis, Sofie Hamilton, Filip Berg, Henrik Lundström, Sabina Heitman, Malou Stiller, Thomas Hedengran och Rebecca Stella. Serien är skapad och skriven av Gabriel Niklasson som producerade och skrev långfilmskomedin "Studentfesten".

Läs mer på facebook.com/LosersTV »

| 1 juni 2014 11:01 |