Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 november 2021 | 22:20

Inspelningen av "Guardians of the Galaxy vol. 3" är äntligen igång

"Det har varit en märklig och lång resa", skriver regissören James Gunn - tillbaks hos sin MCU-familj.
Nu är de igång! Inspelningen av "Guardians of the Galaxy vol. 3" startade idag, vilket bekräftas av regissören James Gunn i sociala medier.

"Det har varit en märklig och lång resa för att komma hit, men alla hinder längs vägen har bara gjort detta ögonblick ännu lyckligare. Tillbaka på inspelningen med min Guardians-familj för första inspelningsdagen", skriver Gunn. På bilden ser vi bland andra Chris "Garfield" Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Pom Klementieff och Will Poulter som spelar Adam Warlock.
 
 
De två första filmerna om Guardians of the Galaxy sticker ut som en färgglad och kul energikick i Marvels filmiska universum. De har spelat in 773 respektive 863 miljoner dollar världen över, så man kan lugnt säga att intresset och fanskaran växer.

Men visst har det varit en lång resa för att få till en trilogi. En tredje film har länge varit omtalad och skulle egentligen stå klar redan 2020, som en av de första i Marvels Fas 4. Sen fick Disney för sig att ge James Gunn sparken varpå han drog över till den mörka sidan (DC alltså) för att regissera "The Suicide Squad".
 
"Guardians of the Galaxy vol. 3" får biopremiär våren 2023.
| 8 november 2021 22:20 |