Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 mars 2021 | 00:30

Inspelningen av den tredje säsongen av "The Boys" är officiellt igång

Det är nog många som hade hoppats att man hade kommit längre med produktionen av fortsättningen, men nu är vi åtminstone ett steg närmre nästa säsong.
"The Boys"-showrunnern och skaparen Erik Kripke bekräftar via sitt Twitter-konto att inspelningarna av den tredje säsongen av den populära Amazon Prime-serien officiellt är igång. 
 
Den första och andra säsongen av serien är Amazon Primes hittills (åtminstone tittarmässigt) mest populära säsonger, bland deras egna originalserier. När den andra säsongen släpptes i höstas så reagerade fansen med ramaskri eftersom man hade bytt modell till att släppa avsnitten veckovis, till skillnad från med den första säsongen som släpptes direkt i ett svep.
 
- Jag förstår att folk är besvikna, ärligt talat, när jag ser tillbaka på det så trodde vi att vi hade kommunicerat det tydligt nog, att den nya säsongen skulle släppas veckovis. Uppenbarligen, med facit i hand, så hade vi behövt göra mycket mer än vi gjorde för att vara säkra på att alla hade förstått så folk inte blev överraskade och besvikna. Det skulle jag ha gjort annorlunda. Fast ändå, vi gick ut med informationen. Men vi borde ha skrivit det i neon uppenbarligen, kommenterade Kripke fansens ilska då.
 
 
Nu återstår det att se hur och när vi kan förvänta oss att få ta del av den tredje säsongen, men med tanke på att inspelningarna äntligen har kunnat påbörjas - så är vi åtminstone ett steg närmre. 
 

Läs också: Jensen Ackles är klar för tredje säsongen av "The Boys"

 
Vad har du tyckt om de två första säsongerna av "The Boys"? Kommer du att fortsätta titta? Kommentera gärna nedan!
| 1 mars 2021 00:30 |