Film

Skribent

Josefine Krischausky

23 juni 2022 | 21:00

Inspelningarna av "The Old Guard 2" är officiellt igång

Huvudrollsinnehavaren Charlize Theron delar även med sig av de första bilderna på den återförenade ensemblen.
"The Old Guard 2", uppföljaren till en av Netflix största tittarframgångar, börjar sakta men säkert komma närmare. En fortsättning har redan varit planerad i två års tid, men nu har inspelningarna av den efterlängtade filmen officiellt dragit igång. 
 
Det saknas ännu en officiell premiss för uppföljaren, men vi vet att den spinner vidare direkt på händelserna i föregångaren, där vi fick följa ett gäng odödliga soldater som i flera århundraden har försökt skydda människor från faror och orättvisor. Charlize Theron återvänder till huvudrollen som Andy, gruppens ledare och äldsta medlem.
 
På Twitter delar Theron de första bilderna från inspelningarna, föreställande en glad, återförenad ensemble. Här ser vi henne tillsammans med skådespelarna Kiki Layne, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari och Luca Marinelli, som alla upprepar sina roller från den första filmen.  
 
 
I den ena bilden får vi också se regissören Victoria Mahoney, som tar över efter Gina Prince-Bythewood, tillsammans med Henry Golding ("Crazy Rich Asians"), ett av de nya tillskotten på rollistan. Det är sedan tidigare avslöjat att även Uma Thurman kommer dyka upp i filmen, i en ännu okänd roll. 
 
"The Old Guard", som är baserad på en serietidning med samma namn, släpptes på Netflix i juli 2020. Under de första fyra veckorna efter premiären valde 78 miljoner tittare att kolla in actionfilmen, som senare kom att räknas som en av årets populäraste titlar på streamingtjänsten.
 
Det är ännu inte bekräftat när "The Old Guard 2" förväntas få premiär.
| 23 juni 2022 21:00 |