Spel

Skribent

Viktor Eriksson

1 november 2023 | 22:00

Ingen lögn – "Lies of P" får uppföljare

Spelets regissör bekräftar att teamet arbetar på både en uppföljare och flera nedladdningsbara tillägg till det första spelet.
Regissören till “Lies of P”, Ji Won Choi, säger nu att det sydkoreanska actionrollspelet baserat på berättelsen om Pinocchio kommer att få en uppföljare och att den redan är under utveckling. Ji Won Choi meddelade det hela i en ny video på Youtube där han också säger att teamet bakom "Lies of P" även jobbar hårt på nedladdningsbara tillägg till det första spelet.
 
Vad dessa tillägg och uppföljaren kommer handla om är just nu okänt. Ledtrådar i det första spelet tyder däremot på att det kan ha med Trollkarlen från Oz-böckerna att göra. I videoklippet visar Ji Won Choi i alla fall ett par bilder på en fabrik och ett skepp som han säger kommer figurera på något sätt i de nedladdningsbara tilläggen. 
 
– Utvecklingsteamet jobbar hårt, brainstormar och utforskar flera olika aspekter med projektet, säger Ji Won Choi.
 
“Lies of P” släpptes den 19 september och fick ett fint mottagande av både kritiker och spelare. På mindre än en månad lyckades det sälja över en miljon exemplar. Spelet är tillgängligt på Playstation 4, Playstation 5, Windows, Mac, Xbox Series X/S och via Game Pass.
 
 
 
 
| 1 november 2023 22:00 |