Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

17 april 2014 | 23:01

Införtitt på "Orange Is the New Black", säsong två

I juni börjar den andra säsongen av Netflix tokhyllade fängelseserie. Nu finns en ny fullängdstrailer att vila ögonen på.

Har du saknat Lichtfield-fängelset och dess interner? Det drygt två minuter långa klippet ger en försmak på vad som komma skall. Det visar en tuffare Piper (Taylor Schilling), nya karaktären Vee Parker (Lorraine Toussaint), en hel del Crazy Eyes (Uzo Aduba) - och en scen där Laura Prepon finns med (det sades ju att hon skulle hoppa av, men det var en sanning med modifikation).

Skaparen Jenji Kohan avslöjade i en intervju MovieZine rapporterade om tidigare i år att den här omgången kommer fokus ligga på flera av skådisarna, istället som i första säsongen när det mesta ljuset föll på Piper.

- Serien har blivit mer av en ensemble och hur mycket jag än älskar Piper och hennes resa tror jag folk är lika intresserade av de andras livsöden också, sade Kohan då.

"Orange Is the New Black" är tillbaka på alla Netflix-plattformar den 6 juni, som glädjande nog är en helgdag i Sverige. Maratontitta?

| 17 april 2014 23:01 |