TRAILER

Skribent

Alexander Kardelo

5 april 2023 | 17:20

Illumination visar upp sin nästa animerade film - biopremiär i jul!

Dags för avfärd! Den första teaser-trailern till studions nya film "Änder!" släpps i samband med ”Super Mario”-premiären.
Sedan första ”Dumma mej”-filmen släpptes år 2010 har filmstudion Illumination sakta men säkert blivit ett varumärke att räkna med. På tretton år har de släppt lika många långfilmer, med gula minioner och en lång rad talande (och ibland sjungande) djur som sina främsta publikfavoriter.
 
Idag släpps ”Super Mario Bros. Filmen” på bio och i samband med det visar Illumination stolt upp nästa film. Lagom till jul landar ”Migration” - som fick den svenska titeln ”Änder!” - på bio. Den första teaser-trailern visar inte så mycket ur själva filmen mer än studions tidigare filmer:
 
 
Det lilla vi vet om handlingen är att en familj änder försöker övertyga sin överbeskyddande far att ge sig iväg på en minnesvärd semester.
 
Filmen är skriven av Mike White, mannen vars spretiga CV innehåller allt från ”School of Rock” och ”Pitch Perfect 3” till Emmyvinnande HBO-satiren ”The White Lotus”. Benjamin Renner (”Victor och Josefine”) står för regi. Filmens röster har ännu inte avslöjats.
 
”Änder!” får svensk biopremiär 22 december.
| 5 april 2023 17:20 |