Serie

Skribent

EliSophie Andrée

26 december 2019 | 08:30

Idag återvänder "You" till Netflix

Första säsongen lämnade oss med en cliffhanger utan dess like och nu kommer förhoppningsvis svaren i fortsättningen på "You".
Är Beck verkligen död? Vad vill egentligen Candace? Kommer Joe någonsin behöva ställas till svars för det han har gjort? Frågorna är många inför andra säsongen av efterlängtade "You", baserad på den hyllade boken med samma namn av Caroline Kepnes. 
 
Idag släpps hela andra säsongen på Netflix och är perfekt för att bingetitta på nu i mellandagarna med julmat och julgodis. 
 
Large 6e66c5af02aa37f9bfb308d58aea83be large bd084783ea835eefa9743470ca98f237 you2
 

Vad hände egentligen med Beck? 

 
När eftertexterna till säsong ett börjar rulla finns det fortfarande en svag möjlighet om att Beck kanske fortfarande lever och är fångad i Joes glasbur. Men, efter trailern till säsong två ser vi Beck ligga död i glasburen och med tanke på Joes nya kärleksintresse Love, är det högst tveksamt om Beck faktiskt skulle vara vid liv.
 
Skådespelerskan Elizabeth Lail är dessutom enbart listad för fyra avsnitt i den kommande säsongen enligt IMDB. 
 
Candace gör entré i de allra sista sekunderna av säsong ett och öppnar upp för otroligt många frågor. Joe, är chockad inför att se henne och har uppenbart trott hela tiden att hon är död. Visserligen, kan Candace vara ett spöke eller en hallucination från Joes sida, men hon verkar vara i allra högsta grad vid liv. 
 
 

Lär Joe komma undan igen? 

 
Med tanke på Joes plötsliga flytt till Los Angeles efter första säsongen, är det ett faktum att han kommit undan med samtliga mord som begåtts. Andra säsongen är löst baserad på boken "Hidden Bodies", också av Caroline Kepnes, vilket gör att bokläsarna förmodligen inte lär känna igen sig eller kunna förutspå i förhand vad Joe har för intentioner med Love. 
 
Penn Badgley, mannen bakom Joe, själv skriver via Twitter att han hoppas att ingen lär romantisera Joe då han trots allt är en ondskefull seriemördare. 
 
Se trailern till "You" säsong två här:  
 
| 26 december 2019 08:30 |