Film

Skribent

MovieZine

14 november 2023 | 17:10

I helgen går barnen på bio för halva priset

Känns biljettpriserna som rena stölden? Passa på i helgen! Barnens biodag är tillbaka med bland annat smygpremiär av julfilmen ”Knyckertz”.
Helgen 18-19 november sänker Filmstaden priserna på en rad barn- och familjefilmer. Passa på att ta med alla små filmälskare på bio, där ni får rabatt på alla biljetter fram till klockan 15 både lördag och söndag. Dessutom utlovas det överraskningar och lyckohjul för på utvalda biografer. Läs mer på filmstaden.se…
 
Bland filmerna som ingår i Barnens biodag finns den svenska publikfavoriten ”Nelly Rapp - Dödens spegel” som redan har lockat över 100 000 biobesökare. Dreamworks tralliga äventyr ”Trolls 3” och årets stora biosuccé ”Super Mario Bros” kapar också biljettpriset. Men även komedin ”Barbie”, Pixars animerade saga ”Elementärt” och flera andra titlar väntar på er.
 
Dessutom kan du gå på förhandsvisning av en av julens stora svenska filmer. Den tjuvaktiga Julkalender-familjen Knyckertz är tillbaka med långfilmen ”Knyckertz och snutjakten”, som får ordinarie biopremiär 1 december.
 
| 14 november 2023 17:10 |