Film

Skribent

MovieZine

17 oktober 2023 | 20:30

"I am Iron Man" - Idag är en speciell dag för alla Marvel-fans

17 oktober 2023 är datumet då den dramatiska slutstriden i "Avengers: Endgame" utspelar sig.
Och du trodde att det var en vanlig, kall höstdag. Fel! Det här är en speciell, möjligen något emotionell dag för alla hardcore-fans av MCU. Det är nämligen idag som den dramatiska slutstriden i "Avengers: Endgame" utspelar sig. (Spoilervarning om du inte sett filmen!)
 
Enligt filmernas officiella tidslinje, som ligger lite före vår egen, är det 17 oktober 2023 som Avengers äntligen lyckas besegra Thanos. Det är minnesvärda och episka filmscener som sände rysningar världen över, och fick fans att både jubla och gråta.
 
Men man kan inte utkämpa stora strider utan uppoffringar. Och det är också på detta höstdatum som Black Widow (Scarlett Johansson) och Iron Man (Robert Downey Jr) ger sina liv för att rädda universum.
 
 
"Avengers: Infinity War" (2018) och "Avengers: Endgame" (2019) satte punkt för The Infinity Saga efter 15 år av spektakulära superhjälteäventyr. Tillsammans spelade de två filmerna in över 4,8 miljarder dollar och är bland de mest inkomstbringande genom tiderna. "Avengers: Endgame" är enbart överträffad av "Avatar".
 
"Avengers: Endgame" finns att streama på Disney+.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Rotten Tomatoes (@rottentomatoes)

| 17 oktober 2023 20:30 |