Film

Skribent

Hannes Kinnunen

27 februari 2012 | 01:30

Hur kommer "The Hobbit" att delas upp?

I veckans rapporter kring "The Hobbit" kollar vi närmare på hur filmerna kommer att delas upp och vad vi kan förvänta oss från den kommande trailern.

Hur kommer "The Hobbit" att delas upp?

En fråga som cirkulerat internet en del nu är vart i "The Hobbit"-filmen kommer att sluta. Som vi vet är "The Hobbit" baserad på en bok men ska bli två filmer vilket betyder att den första filmen måste sluta någonstanns mitt i för att sedan tas upp igen i uppföljaren. Varning för spoilers!

Nu finns det inget som helst färdigt eller som tyder på att det är så här första filmen kommer att sluta men det går rykten om att den första filmen kommer att sluta med att Bilbo och dvärgarna precis blivit tillfångatagna av alvkungen och Legolas pappa Thranduil. Andra verkar påstå att filmen kommer att sluta precis när Bildo och kompani anländer till Esgorath eller också kallat "Lake-Town". Hur boken kommer att delas upp eller vart första filmen kommer att sluta fortsätter att vara ett mysterium men väldigt intressant. Har du läst boken? Vart tror du första filmen kan sluta för att sedan tas upp igen i uppföljaren?

Vad kan vi förvänta oss från den kommande trailern?

En till fråga är vad vi kommer att få se från den kommande trailer som bör släppas nu under våren/sommaren. Kommer vi få se någon Beorn spelad av vår Mikael Persbrandt? Kommer vi att få se Evangeline Lilly som Tauriel eller kanske till och med Orlando Bloom som Legolas? Frågorna är många och en ny trailer är något att verkligen se fram emot. Vi kan nog också förvänta oss en hel del posters i form av teasers det kommande året.

Men nu allesammans bänkar vi oss för Oscarsgalan för att nästa år hoppas på att "The Hobbit" har fått sig en nominering!

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

Kolla in vår specialsajt för the "The Hobbit" där du hittar allt om filmerna!

| 27 februari 2012 01:30 |