Film

Skribent

Hannes Kinnunen

20 oktober 2012 | 20:01

Hugo Weaving pratar "Hobbit"

En samling bilder på både snygga och mindre snygga varelser, goblins och på Peter Jackson.

Hugo Weaving som åter igen spelar rollen som Elrond har i en intervju med Collider pratat ut lite om filmerna och berättar hur överraskad han blev att det blev bli tre filmer.

- Jag fick reda på att det skulle bli en trilogi rätt nyligen medan alla andra verkade ha vetat om det. Från början sa jag till Peter Jackson: "Vi ses på The Hobbit", och då svarade han med att han inte skulle göra den filmen, och sen blev det, "Vi ska göra Hobbit men jag kommer inte att regissera", sedan blev det "Jag ska göra två Hobbit-filmer nu" sa han och nu helt plötsligt är det tre stycken.

- Jag var på Nya Zeeland och spelade in i fyra eller fem veckor, och nu måste jag kanske åka tillbaka för det visar sig att det stora slaget som skulle vara med i del två är nu flyttad till tredje filmen som inte är helt färdigfilmad.

Bättre bilder på filmens goblins

Goblins är en grupp varelser som Bilbo och sina följeslagare ofta stött på under sitt äventyr och dessa otäcka krabater har nu dykt upp på ett gäng samlarkort som släpps i samband med filmen. Här är två stycken som ger oss en bättre bild av dem.

 Nya bilder från "Hobbit"

Hollywood Reporter har i sitt senaste nummer visat upp några bilder från produktionen av "Hobbit", bland annat några nya bilder på Peter Jackson samt första bilden med Frodo.

Och här har vi Frodo, trots att "Hobbit" är inspelad 12 år efter "Sagan om Ringen" så klär Elijah Wood sig bra i rollen som vår allas älskade Hobbit!

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson, de två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på Facebook.

| 20 oktober 2012 20:01 |