Film

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

28 september 2011 | 14:01

Hugh Jackman tror inte på "X-Men 4"

Men skådespelaren bakom Wolverine är ännu inte klar med sin karaktär.

Mitt uppe i promotionarbetet för sin kommande film "Real Steel", passade Hugh Jackman på att snacka X-Men och Wolverine.

Bland annat avslöjar han att inspelningen av "The Wolverine", uppföljaren till "X-Men Origins: Wolverine", är redo att filmas så snart han är klar med musikalen "Les Miserables". Regisserar gör James Mangold:

- Jag bad Darren Aronofsky att göra "X-Men 3", jag bad honom göra första "Wolverine" och han tyckte inte det var något för honom. Sen läste han den här och sa: "Det här är det bästa serietidningsmanus jag någonsin läst". Han har velat göra en serietidningsfilm länge. Men hans personliga liv kom i vägen. 

James Mangold var inte förstahandsvalet, men var ändå den regissör som imponerade mest på Jackman:

- Det fanns gott om regissörer villiga att ta sig an projektet. Men Mangold gav oss den bästa visionen. Han har gjort många genrer. Jag såg "3:10 to Yuma", sen började vi prata om "The Outlaw Josey Wales" och jag visste att vi var på rätt spår.

Även om Wolverine lever vidare, senast med en cameoroll i "First Class", har Jackman svårt att se original-"X-Men"-filmerna leva vidare:

- Jag kan bara tänka på en film åt gången. Jag är rätt säker på att jag snart är klar med den här matchen. Jag vet inte när slutet för Wolverine kommer, men jag kan bara göra en åt gången. Blir det här sista filmen så hoppas jag bara att det blir en hit. 

Läs hela intervjun på The Playlist.

| 28 september 2011 14:01 |