Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 mars 2019 | 23:05

"How I Met Your Mother"-stjärnan ska jaga nazister med Al Pacino

Amazon Prime-serien "The Hunt", exekutivt producerad av Oscarsvinnaren Jordan Peele, kommer utspela sig i ett nazistinfiltrerat New York under 1977.
Under lördagen rapporterade Variety att Josh Radnor är den senaste skådespelaren att bli klar för den kommande Amazon Prime-serien "The Hunt". Radnor är tidigare mest känd för sin roll som den avsvärt mer försiktige arkitekten Ted Mosby i komediserien "How I Met Your Mother". 
 
I "The Hunt" kommer han att få axla rollen som Lonny Flash, en filmstjärna som är en hemlig medlem i en grupp av nazistjägare - ledda av Al Pacino. Serien kommer att utspela sig under 1977, i ett New York som har infiltrerats av hundratals högt rankade nazister som i hemlighet planerar att skapa det Fjärde Riket i USA. 
 
Serien är skapad och skriven av David Weil, med Oscarsvinnaren Jordan Peele som exekutiv producent. Utöver Radnor och Pacino är även svenska skådespelerskan Lena Olin, Carol Kane, Saul Rubinek, Louis Ozawa Changchien, Tiffany Boone, Dylan Baker och Greg Austin klara för "The Hunt".
 
Amazon Prime har sedan tidigare lagt en beställning på en första säsong med totalt tio avsnitt. Det är fortfarande oklart exakt när vi kommer att få ta del av den nya serien dock.
 
Är du sugen på att se Radnor och Pacino som nazistjagare i New York under slutet av 70-talet? Kommentera gärna nedan!
| 2 mars 2019 23:05 |