Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 maj 2018 | 11:30

Jordan Peele producerar nazistjägarserien "The Hunt" för Amazon Prime

"The Hunt" tar oss tillbaka till året 1977, och ett nazistinfiltrerat New York, där ett gäng nazistjägare försöker sätta stopp för de onda planerna.
Amazon Prime har beställt en första säsong, på totalt tio avsnitt, av David Weils nya tv-serie "The Hunt" - med Oscarsvinnaren Jordan Peele ("Get Out") som exekutiv producent, skriver THR.
 
"The Hunt" följer en grupp känd som "Jägarna", som upptäcker att hundratals högrankande nazister lever mitt bland dem - med ett hemligt uppdrag att skapa det Fjärde Riket i USA. Jägarna ger sig därför ut på en blodig jakt efter nazisterna, med hopp om att stoppa deras folkmordsplaner.
 
- När David Weil [seriens skapare] först delade med sig av "The Hunt" för mig, visste jag direkt att jag var tvungen att bli involverad... Det är skrämmande relevant. Det är exakt vad jag vill se på tv. Jag är väldigt glad över att få arbeta tillsammans med Amazon för att få ut den här otroliga berättelsen i världen, berättar Jordan Peele.
 
Personligen får jag lite "Inglorious Basterds"-vibbar av seriens beskrivning, som om Brad Pitt och hans mannar jagade nazister på 70-talets Manhattan. Det kan absolut bli bra. Samtidigt har Amazon redan en nazistserie i sitt utbud, och "The Man in the High Castle" föll mig aldrig riktigt i smaken däremot. 
 
Kommer du att ge Amazons nya nazistserie en chans? Kommentera gärna nedan!
| 18 maj 2018 11:30 |