Serie

Skribent

Josefine Krischausky

24 februari 2022 | 20:45

"How I Met Your Father" kommer till svenska Disney+ i maj

Spinoff-serien till "How I Met Your Mother", där Hilary Duff söker kärleken i dagens New York, har dessutom blivit klar för en andra säsong.
En spinoff till den populära sitcomen "How I Met Your Mother" har länge varit på gång, och 2022 blev serien till slut verklighet. I januari släpptes premiäravsnittet av "How I Met Your Father" på amerikanska Hulu, och hittills har sju avsnitt hunnit sändas.
 
Redan sedan tidigare har förväntningen varit att svenska tittare kommer kunna streama serien på Disney+, men det har fram tills i dag har det varit oklart exakt när detta kommer att ske. Nu meddelar dock streamingtjänsten att "How I Met Your Father" anländer senare i vår, närmare sagt den 11 maj. 
 
Som titeln antyder ligger premissen i "How I Met Your Father" nära originalserien, men i centrum står istället en kvinna vid namn Sophie, som berättar om hur hon träffade sitt barns pappa. Genom långa tillbakablickar får vi följa hur hennes unga jag, spelad av Hilary Duff, lever livet med sina vänner i New York och går på Tinderdejt efter Tinderdejt i jakt på den stora kärleken.
 
 
"How I Met Your Father" är skapad av Isaac Aptaker och Elizabeth Berger, som tidigare har arbetat tillsammans på serier som "Love, Victor" och "This Is us", medan "How I Met Your Mother"-skaparna Carter Bays och Craig Thomas finns med som exekutiva producenter. Sedan premiären har tittarsiffrorna varit positiva, och redan häromveckan beställde Hulu en andra säsong, som planeras bli dubbelt så lång som den första.
 
Tänker du kolla in "How I Met Your Father" när den kommer till Sverige?
| 24 februari 2022 20:45 |