Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

31 januari 2024 | 11:00

Oslagbar action bland höjdpunkterna på SkyShowtime i februari

Med en ny månad kommer nya filmer och tv-serier till våra streamingtjänster. Här presenterar vi några av höjdpunkterna hos SkyShowtime i februari 2024.
Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Februari pekas ofta ut som årets tråkigaste månad (det råkar också vara min födelsdagsmånad men jag försöker att inte ta det personligt). Som tur är gör SkyShowtime sitt för att lätta på tristessen. 
 
Bland annat har vi filmen som vår recensent utnämnde till 2023 års bästa actionfilm, en ny stjänspäckad historia av Wes Anderson och fler avsnitt av Christopher Nolans nya favoritserie.
 
Så jag hoppas du får en riktigt härlig februari (och vill du gratulera mig är det den 16 som gäller)!
 

Mission: Impossible - Dead Reckoning - 9 februari

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans team ger sig ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra ett skräckinjagande nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i händerna på fel person. När kontrollen över framtiden och världens öde står på spel, och mörka krafter från Ethans förflutna kommer närmare, börjar en dödlig jakt världen runt. 
 

Halo (säsong 2) - 9 februari

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Den här serien leds av showrunnern och exekutiva producenten David Wiener ("Brave New World") och utspelar sig i den värld vi såg för första gången 2001 med lanseringen av det första Halo-spelet på Xbox. Serien ger oss den episka konflikten mellan mänskligheten och ett utomjordiskt hot känt som Covenant under 2500-talet. "Halo" väver samman djupt personliga berättelser, äventyr och en levande föreställning om framtiden.
 

Asteroid City - 16 februari

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Från regissören Wes Anderson kommer en romantisk dramakomedi om hur världsförändrande händelser på ett spektakulärt sätt stör planerna för ett konvent för unga stjärnskådare/rymdkadetter. Berättelsen utvecklas med en stjärnspäckad skådespelarensemble inklusive Bryan Cranston, Adrien Brody, Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tilda Swinton och många fler.
 

The Curse (avsnitt 6-10) - 16 februari

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"The Curse" handlar om Whitney och Asher Siegel, ett nygift par som kämpar för att ta sin vision om ekologiskt hållbara bostäder till det lilla samhället Española i New Mexico. Deras arbete försvåras när en excentrisk reality-tv-producent, Dougie, vill filma deras liv. Snart befinner sig paret i en mystisk väv av etiska och moraliska gråzoner samtidigt som de försöker hålla liv i sin relation. Emma Stone syns i en av huvudrollerna.
 

Ted (säsong 1) - 22 februari

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"Ted" baserar sig på den framgångsrika, delvis CGI-animerade storfilmen från skaparen av "Family Guy", Seth MacFarlane, om en älskad teddybjörn som kommer till liv som ett resultat av en barndomsönskan. Här väntat en galen komediserie om tonåringen John Bennet i Boston och hans bästa kompis för alltid, den grova i mun teddybjörnen Ted. "Ted" utspelar sig under 90-talet efter att han har haft sin stund i rampljuset och tvingas skriva in sig på gymnasiet.
 

Fler premiärer på SkyShowtime i februari:

 
• The Lovers - en romantisk dramaserie med Johnny Flynn drar igång 8 februari
• The Woman in the Wall - kriminalserie med Ruth Wilson släpps 19 februari
• Heist 88 - ny kuppfilm med Courtney B. Vance får premiär 22 februari
 

Läs också: "Mission: Impossible - Dead Reckoning" är årets bästa actionfilm

Läs också: Christopher Nolan har en ny favoritserie: ”Liknar inget annat på tv”

| 31 januari 2024 11:00 |