Film

Skribent

Hannes Kinnunen

30 juni 2012 | 21:01

"Hobbit" kommer till Comic-Con

Dessutom får vi höra när Billy Connolly pratar om sin karaktär Dain Ironfoot.

Peter Jackson kommer att vara på plats på Comic-Con idag. Tillsammans kommer Peter Jackson, Philippa Boyens, Andy Serkis, Martin Freeman, Ian McKellen och Richard Armitage hålla en panel på Comic-Con. Frågan är om de kommer visa oss något nytt? Bilder på några nya karaktärer? Beorn eller kanske Smaug? Det ryktas även om att de 10 minuter som visades för pressen i 48 fps tidigare i vår att det kanske kan visas eller om det visas en ny trailer. Förhoppningsvis kommer det som visas att komma upp på internet när de är färdiga nere i San Diego.

Avslutas "Hobbit"-inspelningen snart?

Luke Evans som spelar rollen som Bard har nydligen twittrat att han bara har fyra dagar kvar av inspelningen av "The Hobbit". Då Bard är en karaktär som har en rätt stor roll i slutet av den andra filmen så kan det nog vara så att även hela inspelningen i sig verkar vara nära på att avsluta och inleda det massiva efter arbetet med redigering och effekter.

Billy Connolly pratar "Hobbit" i videointervju

Billy Connolly verkar gilla att prata om "Hobbit" vilket visats sig i de senaste artiklarna här. Nu är han tillbaka och för en gångs skull i en videointervju. Här får vi höra rätt mycket gott om hans karaktär och hans roll i filmen.

"Hobbit" delas upp i två filmer som regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013. Kolla in vår specialsajt för "Hobbit" där du hittar allt om filmerna!

| 30 juni 2012 21:01 |