Film

Skribent

Hannes Kinnunen

14 oktober 2012 | 11:01

"Hobbit" kan bli närmare 3 timmar lång

Kommer "Hobbits"-speltid att ligga på 2 timmar och 44 minuter? Det påstår norska biografer.

Biljetterna har precis släppts i Norge inför "Hobbits" premiär i december, för de som verkligen inte vill missa premiärdagen. Något som verkar ha smygits ut i och med biljettsläppet är att filmens längd ser ut att ligga på 2 timmar och 44 minuter, vilket känns som en rimlig längd.

Mark Hadlow pratar om att spela dvärg i "Hobbit"

Mark Hadlow, som spelar rollen som Dori i filmerna, har i en radiointervju med ABC Melbourne pratat ut angående sin roll och hur karaktärerna fungerar tillsammans och mycket annat från inspelningen av Peter Jacksons "Hobbit" filmer. Lyssna på hela intervjun här.

Ny argentinsk "Hobbit"-poster

Argentina har fått en ny poster till "Hobbit" som inte kommit någon annanstans. Gandalf och Thorin redo för strid med örnarna flygandes över dem. Postern känner vi dock igen då bilden är från en banner som vi tidigare sett. Snyggt och mäktigt i alla fall. Det börjar klia i fingrarna nu när vi bara är två månader ifrån premiären av filmen. 

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson, de två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på Facebook.

| 14 oktober 2012 11:01 |