Film

Skribent

Hannes Kinnunen

10 november 2012 | 21:01

"Hobbit" går om "Skyfall" i biljettintäkter

Vi presenterar massor av nya bilder och videomaterial till efterlängtade "Hobbit".

Både "Skyfall" och nya Twilight-filmen "Breaking Dawn - Part 2" har haft stora försäljningar av sina biobiljetter när de släpptes. Men i onsdags släpptes biljetterna till "Hobbit" i USA och folk har flockat till biograferna för att se till så att de inte går miste om platser till premiären. "Hobbit" har alltså gått om både "Breaking Dawn - Part 2" och "Skyfall" som tidigare höll rekordet för oktober-november. Glöm nu inte bort att hämta dina biljetter när de släpps i Sverige vid månadsskriftet.

Massor med nya bilder från "Hobbit"

Massor med nya bilder från uppkommande "Hobbit" har precis släppts på nätet. Eller vad sägs om helt nya bilder på några av filmens varelser? Se alla härliga bilder här!

Bakom kulisserna på "Hobbit"

Snabbmatskedjan Dennys har börjat sälja "Hobbit"-frukostar med namn från filmerna. Nu har de även släppt en video som visas på restaurangerna där vi får följa med bakom kulisserna på den första filmen.

Nya TV-spots till "Hobbit"

Två stycken TV-spots till "Hobbit" har precis släppts, båda bjuder på lite material som vi sett i trailern tillsammans med lite nytt.

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson. De två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på Facebook.

| 10 november 2012 21:01 |