Film

Skribent

Hannes Kinnunen

16 september 2012 | 22:01

"Hobbit" får ny trailer på onsdag

Äntligen är det dags för nästa trailer för "Hobbit" som släpps nu på onsdag. Håll ögonen öppna!

Den nya trailer som ska släppas nu i september har nu via Albera Culture fått en längd på 2 minuter och 25 sekunder med åldersmärkningen PG, i Sverige troligtvis en 11-årsgräns. Trailern kommer att släppas den 19:e september, alltså nu på onsdag berättar Peter Jackson i ett nytt videoinlägg på sin facebook sida. SF har dock redan fått in den och sett den så vi kan nog förvänta oss att den även går upp på biograferna innan någon av Warner Bros filmer senare i september.

Cate Blanchett pratar "Hobbit"

Spanska Milenio har intervjuat Cate Blanchett om hennes roll i "Hobbit" där hon återvänder för att spela rollen som Galadriel. De frågar henne hur det känns att vara tillbaka i rollen efter 12 år.

- Jag är mycket mer mogen som skådespelerska nu, det var det som gjorde att jag ville återuppta rollen igen. Peter (Jackson) ringde mig och undrade om jag ville komma tillbaka och spela henne igen, jag svarade honom:  "Skämtar du med mig? Klart jag vill", berättar Blanchett.

- Galadriel är en speciell karaktär för mig, mystisk och fascinerande. Det var lika underhållande att spela in karaktären nu som det var under "Sagan om Ringen". När jag bar alvöronen igen så hade jag en fantastisk känsla av dejá vú, jag kunde inte sluta skratta.

- Jag var också väldigt ung när jag spelade henne för första gången och jag tror att jag har utvecklats till att bli både en bättre skådespelare och person, professionellt så tror jag att jag är mer flexibel nu och lättare att arbeta med. I december får biobesökarna själva avgöra om jag utvecklats, säger Blanchett.

Hungrig?

Då är det perfekt tid för dig då det snickrats ihop en officiell hemsida med massor med recept från filmen som du själv kan laga, Bombur verkar vara nöjd i alla fall! Hemsidan hittar du här!

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson, de två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt.

| 16 september 2012 22:01 |