Spel

Skribent

Anders Eklöf

3 september 2021 | 08:31

Hideo Kojima vill göra ett spel med Mads Mikkelsen kallat "Mads Max"

"Metal Gear Solid"-regissören berättar på Twitter att han har några riktigt märkliga spelidéer med den danska skådespelaren Mads Mikkelsen i huvudrollen.
Den japanska spelskaparen Hideo Kojima är kanske mest känd för sin "Metal Gear Solid"-serie, men gjorde även stor succé med sitt unika spel "Death Stranding" som släpptes för några år sedan.
 
MovieZine gav det 4 av 5, med orden "liknar ingenting annat som jag har spelat tidigare"
 
Som den stora filmfantasten han är fick han bland annat "Walking Dead"-skådisen Norman Reedus i huvudrollen och den danska skådespelaren Mads Mikkelsen som en av skurkarna.
 
Sedan dess verkar dansken och japanen ha blivit rätt nära vänner, om man ska tolka deras sociala medier rätt. Mads ska bland annat ha bakat en tårta åt honom på sin födelsedag och varit delaktig i arbetet med "Death Stranding" en hel del. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Hideo Kojima brukar inte vara blyg när det gäller att dela med sig tankar och idéer på Twitter. I ett nytt inlägg skriver regissören nämligen att han haft flera spelidéer med Mads Mikkelsen i huvudrollen. 
 
Ett av dessa ska ha haft det preliminära namnet "Mads Max", vilket ska ha fått dansken att tappa hakan och trott att det var ett skämt. Hideo Kojima insisterade dock att han var allvarlig. 
 
 
Om ett "Mad Max"-inspirerat spel med Mads Mikkelsen i huvudrollen faktiskt blir verklighet återstår att se, men personligen har jag inget emot att se honom i ett spel signerat Hideo Kojima igen. 
 
Något vi definitivt vet är att "Death Stranding" får en Directors Cut, som släpps till Playstation 5 den 24 september. 
 
Vad tycker du om Hideo Kojimas spel? Vad tror du om "Mads Max"? 
| 3 september 2021 08:31 |