Film

Skribent

Alexander Svensson

27 mars 2024 | 21:30

Henry Cavill räddade skådiskollega från att drunkna när de spelade in ny actionfilm

Henry Cavill är en hjältemodig gentleman oavsett om kameran rullar eller inte.
Henry Cavill är känd för sina hjälteroller. Superman i Zack Snyders DC-filmer är såklart mest ikonisk, men han har också gjort sig känd som den heroiske monsterjägaren Geralt i “The Witcher” och diverse agentroller i alltifrån “The Man From U.N.C.L.E.” till årets actionflopp “Argylle”. När han nu är han redo för nästa roll i Guy Ritchies “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” så visar det sig att han utför hjältedåd även när kameran inte rullar.
 
I en intervju med Entertainment Tonight berättar Alex Pettyfer, bland annat känd från “Magic Mike” att Henry Cavill räddade honom från att drunkna när de spelade in “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” ihop:
 
 
- Han räddade mig från att ramla av en båt. Jag drunknade nästan! Så jag kan officiellt säga att jag har blivit räddad av Henry.
 
Pettyfer berömmer också Cavill för hur han beter sig mot kollegor även när de inte behöver räddas från att trilla av båtar:
 
- Det var en stor ära, förresten, att arbeta på den här filmen med dig (Cavill, reds anm), eftersom det är en lärdom att se hur den som är nummer ett behandlar alla som arbetar på filmen. Jag fick ett mail två veckor innan jag började spela in från den här mannen där han sade: “Jag är taggad på att arbeta med dig.”
 
Några av skådisarna i "The Ministry of Ungentlemanly Warfare". Alex Pettyfer syns till vänster om Henry Cavill.
 
“The Ministry of Ungentlemanly Warfare” följer en liten skara mer eller mindre galna brittiska soldater under ledning av en minst lika galen Henry Cavill när de ger sig ut för att göra livet allmänt omöjligt för nazisterna under andra världskriget. Filmen regisseras av Guy Ritchie, och har amerikansk biopremiär den 19 april. När vi i Sverige får se filmen är för närvarande oklart. 
 
Är du taggad på "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"?
 
| 27 mars 2024 21:30 |