Film

Skribent

Viktor Eriksson

6 februari 2024 | 17:30

Henry Cavill ger uppdatering om sitt drömprojekt – Warhammer

"Det är min professionella karriärs största privilegie att få den här chansen."
Henry Cavill är just nu ute och gör pressrundorna för sin nya film “Argylle”, men det hindrar inte skådespelaren från att få en och annan fråga om hans drömprojekt baserat på science fantasy-figurspelet “Warhammer 40,000”.
 
– Det är min professionella karriärs största privilegie att få den här chansen, säger Henry Cavill under en intervju med Josh Horowitz.
 
– Jag kan fortfarande inte säga så mycket. Det är fortfarande tidigt. Men att ha möjligheten att filmatisera det och hålla i rorkulten, så att det kan vara en trogen adaptering, är avgörande för mig.
 
Henry Cavill agerar som exekutiv producent för projektet som görs ihop med Amazon. Skådespelaren har dock pratat om sin passion för Warhammer vid upprepade tillfällen långt innan det att projektet drog igång. Det är fortfarande okänt om det kommer resultera i en film eller tv-serie.
 
– Det här är något jag sysslat med sedan jag var barn. Det här är vad jag lägger min fritid till att dagdrömma om som vuxen. Och nu får jag göra verklighet av det. Det finns inte någon större anledning till att jag började i den här branschen än att göra något sånt här. Jag är väldigt glad att vara här.
 
| 6 februari 2024 17:30 |