Spel

Skribent

Sebastian Lind

13 juni 2021 | 23:01

Helvete också! "Diablo 2"-remastern har fått ett släppdatum

Blizzard avslöjar att deras remaster på klassiska helvetesdräparen "Diablo 2" släpps till PC och konsol i slutet av september.
Kanske har du noterat att det blivit varmare ute och det har knappast bara med sommaren att göra – Blizzard har nämligen avslöjat att helvetesdemonerna i "Diablo 2" snart är tillbaka igen! Den 23 september kommer remastern av det legendariska hack and slash-äventyret nämligen släppas lös till pc, Switch, Playstation 4, Playstation 5 och Xbox.
 
En multiplayer-beta för de som förbokar "Diablo 2: Resurrected" blir tillgänglig någon gång  i augusti. Det är ännu oklart vilka plattformar som är aktuella. Betaversionen, för dig som inte vet, kommer låta de som vill speltesta titeln så att de kan rapportera buggar och dylikt till utvecklarna innan det färdiga släppet. Fem av spelets sju spelbara karaktärer kommer vara tillgängliga i betan (Amazon, Barbarian, Paladin, Sorceress och Druid). Ingen Necromancer eller Assassin, alltså!
 
Undertecknad har många goda minnen från "Diablo II" då det begav sig. Det var nog en och annan som slet ut sina spelmöss när man klickade ihjäl fiende efter fiende...
 
Klick,
klick,
klick...
 
Spana in den helvetiska härligheten nedan.
 
| 13 juni 2021 23:01 |