Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 februari 2023 | 07:15

"Hellboy" får ännu en reboot

Millennium Media ger inte upp på Hellboy. Nu ska regissören bakom "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" göra ett försök.
Den där senaste "Hellboy"-filmen gick inte så värst bra, men Millennium Media ger inte upp. Nu vill de försöka återuppliva franchisen ännu en gång med en ny regissör och en ny skådis bakom det röda fejset.
 
Den nya filmen heter "Hellboy: The Crooked Man" och låntar titeln från en serietidning som publicerades 2011. Där utspelade sig handlingen år 1956 och ställer Hellboy mot en demon kallad The Crooked Man som gömmer sig djupt inne i Appalacherna. Men det är oklart om filmen följer samma story, skriver Discussing Film.
 
För regin står Brian Taylor, som tidigare regisserat filmer som "Crank", "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" och "Gamer" tillsammans med Mark Neveldine. Duon skrev också manus till "Jonah Hex".
 
Planen är att spela in filmen redan i april i Bulgarien, så inom kort får vi veta vem som tar över hårdingrollen efter David Harbour och Ron Perlman.
 
 

Ron Perlman: Fansen förtjänar "Hellboy 3"

 
Frågan är om ännu en reboot är verkligen vad världen behöver? Speciellt när filmen från 2019 slaktades av kritiker och floppade hårt på bio. De borde kanske bara ha låtit Guillermo del Toro fortsätta på sin vision.
 
Ron Perlman sa till The Independent förra året att han inte gett upp hoppet om en "Hellboy 3", efter två filmer (släppta 2004 och 2008) tillsammans med del Toro.
 
- Ser jag fram emot en tredje? Nej, jag är för fan 71 bast. Men fansen förtjänar det, och vi är skyldiga dem en episk avslutning. Så Guillermo, om du läser detta, jag kommer fortsätta tjata på dig tills vi fucking gör det.
| 17 februari 2023 07:15 |