Film

Skribent

Anders Eklöf

21 juli 2021 | 08:37

Helgalen första trailer för "Jackass Forever"

Avgrundsvrål, brytna ben och vansinniga stunts i den första trailern för den sista "Jackass"-filmen för Johnny Knoxville.
Den 22 oktober är det dags att vallfärda till biograferna för att avnjuta den sjuka MTV-succén från tidigt 00-tal igen i filmen "Jackass Forever", för sista gången med den nu 50 år gamla grundaren Johnny Knoxville. 
 
Så här beskriver de själva filmen: "För att fira glädjen att vara tillsammans igen med dina bästa vänner och en perfekt smäll på snorren, återvänder det ursprungliga Jackass-gänget för en ny runda med lustiga, väldigt absurda och ofta farliga uppvisningar med lite hjälp från några nya spännande medlemmar". 
 
Här är den första trailern för filmen som innehåller allt i från elstötar, ormbett i näsan och mänskliga kanonkulor. 
 
 
I trailern kan vi se klassiska medlemmar som Steve-O, Johnny Knoxville, Chris Pontius, Dave Englund och Wee Man, men också ett gästspel av komikern Eric André.
 
Vi får även se några nya medlemmar i form av Japser, Rachel Wolfson, Sean "Poopsie" McInerny, Zack Holmes och Eric Manaka. 
 
 
Bam Magera kommer dock inte återvända, då han ska ha kämpat med alkohol och droger genom åren samt att han inte gick med på ett antal krav som Paramount hade ställt på medlemmen för att han skulle få delta.
 
"Jackass Forever" har alltså biopremiär den 22 oktober
 
Vad tycker du om knäppskallarna i "Jackass"? 
| 21 juli 2021 08:37 |