Film

Skribent

MovieZine

5 juli 2022 | 11:45

Hedda Stiernstedt reser i tiden i Netflix-komedin "One More Time"

"Vår tid är nu"-stjärnan gör huvudrollen i en ny svensk originalfilm från Netflix.
Hedda Stiernstedt, känd från "Vår tid är nu" och "Se upp för Jönssonligan", ska spela huvudrollen i en ny originalfilm på Netlix.
 
Titeln "One More Time" (som kanske eller kanske inte syftar på en gammal hit från Britney Spears) blir något så ovanligt som en tidsresekomedi på svenska, och låter oss återbesöka de ljuva åren efter millennieskiftet.
 
Här ska det handla om 40-åriga Amelia som blir påkörd av en buss och vaknar upp 2002, på sin 18-årsdag. För att lyckas lämna det förflutna bakom sig och komma tillbaka till nutid måste hon ta reda på vad hon behöver åtgärda. Låter kanske som en bakvänd "Senior Year" med Rebel Wilson? Hur som helst, ett roligt koncept som vi ser fram emot att se mer av.
 
- Det känns superkul att göra det här projektet. En tillbakablick på det tidiga 2000-talet känns helt rätt i tiden, och att få djupdyka ner i den eran är förknippat med så mycket glädje. Jag jobbar tillsammans med begåvade Jonatan Etzler och en fantastisk grupp skådespelare. Vi har så kul när vi jobbar ihop, vilket jag också tror kommer att märkas på resultatet, säger Stiernstedt.
 
För regin står Jonatan Etzler, vinnare av en Oscar för bästa studentfilm för kortfilmen "Get Ready with Me" (2019). "One More Time" blir hans långfilmsdebut och kommer på streaming under 2023.
| 5 juli 2022 11:45 |