Klipp

Skribent

Jonatan Blomberg

25 maj 2020 | 23:15

HBO Max släpper 3 nya "Looney Tunes Cartoons"-filmer gratis

Looney Tunes-karaktärerna Sylvester och Pip, Daffy och Snurre Sprätt är tillbaka med nya kortfilmer i samma stil som på den gamla goda tiden.
Den nya streamingtjänsten HBO Max lanseras i USA den 27 maj. Mobiloperatören AT&T, som äger WarnerMedia Entertainment, har bestämt sig för att samla alla sina kanaler och mindre streamingtjänster under ett tak - vilket gör att flaggskeppet HBO slås ihop med allt från Adult Swim och DC Universe, till TNT, CNN och Cartoon Network. 
 
I samband med lanseringen släpper man även den nya tv-serien "Looney Tunes Cartoons", som kommer att bestå av 1000 minuter av nya (fristående) Looney Tunes-kortfilmer - alla animerade på ett sätt som ska få dem att kännas som de gamla kortfilmerna som släpptes under slutet av 30-talet fram till i slutet av 60-talet. Inför premiären har man nu släppt tre av de nya kortfilmerna gratis för alla att se... och visst har man väl ändå fått till något som mycket väl kan bli ett gäng nya Looney Tunes-klassiker?
 
 
Det är i nuläget oklart exakt hur det kommer att fungera med HBO Max egna originalserier för svensk del. De serier som skapas av det som tidigare bara har hetat "HBO" kommer fortfarande att fortsätta dyka upp automatiskt hos HBO Nordic här i Sverige, medan HBO Max-titlarna kan hamna på andra ställen... även om HBO Nordic troligtvis får första tjing.
 

Läs också: 11 omtalade tv-serier vi redan borde kunna se i Sverige

 
Hoppas du att HBO Nordic ropar hem rättigheterna till nya "Looney Tunes Cartoons"? Kommentera gärna nedan!
| 25 maj 2020 23:15 |